*برای مشاهده به ادامه مطلب بروید*





*چربی های حیوانی*

 

سرشار از چربی های اشباع شده و کروسترول و بدون 

هیچ ماده مفید بیشتری؛زیاده روی نکنید.

 

 

*روغن نباتی*

 

روغن گیاهانی مثل سویا، بادام زمینی، آفتاب گردان و 

زیتون؛در مصرف آن زیاده روی نکنید.

 

 

*مغز ها و دانه ها*

 

حاوی ویتامن ها و املاح هستند و برای قلب خیلی خوبند

(البته بوداده شان نه) ؛ در مصرف خام آن ها دریغ نکنید

 

 

*سس سالاد*

 

مطلقا از این ماده غذایی پر انرژی و بی فایده و چاق کننده

و سکته آور بپرهیزید و هرگز مصرف نکنید !

 

 

*کره بادام زمینی*


این ماده غذایی در رتبه پنجم محتوای کالری قرار دارد؛

اما ضرر کم و خاصیت مفید زیاد دارد؛توصیه میشود 

حتماً مصرف کنید.

 

 

*هله هوله های بنجل*

 

آب نبات، چیپس و پفک؛هرگز مصرف نکنید. به خاطر

روش تهیه، مواد نگه دارنده و سمی شان و نمک و قند 

زیاد از این غذا ها پرهیز کنید.

 

 

*شکلات تلخ*

 

تا می توانید شکلات تلخ بخورید. یکی از مفید ترین مواد

غذایی که انسان به آن دست یافته؛ به شرطی که شکر

افزوده نداشته باشد.

 

 

*پنیر*

 

یک منبع خوب پروتئین برای کسانی که گوشت نمی خورند

ولی پنیر حاوی موادی است که خطر بعضی بیماری ها

و عوارضی مثل سکته قلبی را زیاد می کند. در مصرفش

زیاده روی نکنید.

 

 

*غذا های سرخ شده*

 

خیلی خوش مزه و حوس انگیز و اعتیاد آور هستند؛ اما 

حاوی نمک و چربی های مضر زیادی هستند و هیچ خیر

دیگری در آن ها نیست.



*گوشت های فراوری شده*


سوسیس، کالباس، میت لوف، ژامبون و سالامی به اندازه 

غذا های سرخ شده و هله هوله مضر نیستند؛ اما مراقب 

نمک و مواد نگهدارنده آن ها باشید و در مصرف آن ها

زیاده روی نکنید.