*برای مشاهده به ادامه مطلب بروید*






محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا و آکسفورد، آزمایشی را بر 57 

داوطلب انجام دادند. از این داوطلبان خواسته شد که شکلات داغی 

را در ظرف‌های پلاستیکی رنگی (سفید، کرمی، قرمز و نارنجی)

 بنوشند.شکلات همه ظروف یکسان بود؛ اما داوطلبان گزارش دادند 

که طعم این شکلات در ظروف نارنجی و کرمی بهتر است.

به گفته "پیکواراز فایز من"، ظروف حاوی غذا و آشامیدنی می‌تواند 

ویژگی‌هایی نظیر طعم و بوی غذا را افزایش دهد.پیش از این محققان

دریافته بودند که ظروف زرد رنگ در ایجاد احساس بهتر درباره 

طعم لیموترش و نوشیدنی‌های شیرین موثر است.

نوشیدنی‌هایی در ظروفی با رنگ‌های سرد مانند آبی نیز در رفع 

تشنگی بهتر عمل می‌کنند و همچنین آشامیدنی‌های صورتی نیز طعم

شیرین بیشتری دارند.

"فایز من" محقق این پژوهش تاکید کرد که این یافته‌ها می‌تواند برای

کار خانجات غذایی و رستوران داران موثر واقع شود.