*برای مشاهده به ادامه مطلب بروید*





مصرف گوجه فرنگی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. یک
از آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی به نام لیکوپن
(رنگدانه قرمز) در بروز این اثر نقش دارد.همچنین مصرف 
گوجه فرنگی موجب محافظت در برابر سرطان، پوکی استخوان 
و بیماری های قلبی- عروقی می شود.

لیکوپن چیست؟
لیکوپن یک رنگدانه کاروتنوئیدی قرمز است که به فراوانی در
گوجه فرنگی یافت می شود. این رنگدانه در برخی میوه ها مانند 
هندوانه، گریپ فروت صورتی، پاپایا و زردآلو نیز وجود دارد.
لیکوپن یک آنتی اکسیدان است که در سلامت قلب و پیشگیر
ی
 از سرطان موثر می باشد.
در سال 2011 محققان دانشگاه ایلی نویز در شیکاگو اظهار
 داشتند که لیکوپن در پیشگیری از سرطان پروستات نقش 
موثری ایفا می کند. همچنین محققان ژاپنی به این نتیجه رسیدند
 که گوجه فرنگی حاوی ماده ای است که از بروز بیماری های
 عروقی جلوگیری می کند.